Publicitat
Ciutat

El Gremi Comarcal d’Hostaleria i Turisme de Sabadell participa en un conveni per potenciar el tercer sector

El president de la FIHR, i el director del Centre d’Empreses del Penedès-Garraf
El president de la FIHR, i el director del Centre d’Empreses del Penedès-Garraf / CEDIDA

CaixaBank Hotels & Tourism i la Federació Intercomarcal d’Hostaleria i Restauració de Barcelona, de la qual el Gremi Comarcal de Sabadell en forma part, han signat un conveni amb l’objectiu d’impulsar i dinamitzar el sector turístic i hoteler de la zona. CaixaBank ha activat una línia de crèdit de 500 milions d’euros per donar resposta a les necessitats dels establiments que formen part de la Federació. Fins a 16 gremis i associacions de professionals i empresaris que formen part de la Federació es beneficiaran d’aquesta línia de crèdit.

CaixaBank ja va crear una àrea de negoci dedicada a aquest sector, convertint l’entitat en la primera a Espanya el passat 2008. Ara, l’entitat busca seguir sent referència en el sector turístic amb aquesta línia de crèdit.

Durant els últims anys, CaixaBank ha reforçat el seu paper entre el gremi d’hostaleria i turisme a partir d’altres col·laboracions; el 2008 va crear una àrea de negoci dedicada en exclusiva al tercer sector, sent la primera entitat financera a l’Estat a posar en marxa una àrea especialitzada al sector. Actualment ara ja compta amb una cartera de més de 14.000 clients dins del sector, amb un volum de negoci de fins a 5.000 milions d’euros

Publicitat
Comentaris
To Top