Diners

Autopro Saló tanca la seva primera edició amb una gran afluència

Fotografia d’automòbils a la Fira de Sabadell en anys anteriors
Fotografia d’automòbils a la Fira de Sabadell en anys anteriors / LLUÍS FRANCO

La Fira de Sabadell ha acollit el sector automobilístic durant els dies 13 i 14 d’abril. Es tracta de la primera edicició d’Autopro Saló, que ha rebut un total de 2.000 visitants i «una gran satisfacció entre els expositors» segons un comunicat publicat per Autopro Saló.

Els professionals de la indústria de l’automoció s’han citat a la fira que ha estat l’aparador de la variada i actual oferta comercial del mercat nacional i internacional.

A la inauguració d’aquesta primera edició del saló han assistit personalitats de l’Ajuntament de Sabadell i presidents dels diferents gremis de les províncies catalanes del sector, que van voler conèixer personalment a tots els expositors.

Marques expositores

Els expositors d’Autopro Saló han reflectit les diverses activitats econòmiques de la indústria de l’automoció. El recinte de Fira Sabadell ha registrat un ple absolut de la mà dels següents expositors: Astra, Sun Diagnostic, Grupo Silvestre, PQ maquinaria – Weber, ACM Tools, Tecnobee, Sircat – Cator, Convertidores del Norte, Pro Service, Difisa Servei, Grupo Vagindauto, DRO Distribuïdor de Recanvi Original, Corghi – Sánchez Pamplona, Capatest, Diesel Parts & Components, Etai Ibérica, Abinca, Leonet Servis, MIAC, Pintures La Moderna, Tec – Auto SBD, MASPLA Consulting Orange, Federació Catalana de Tallers de Reparació d’Automòbils (FECATRA), Euma Grup, Sparkes & Sparkes, Rogen, Launch Ibérica i Vallesanauto.

Així, la fira ha congregat a empreses especialitzades en recanvis i components, eines, maquinària i utillatge, electrònica i sistemes, accessoris i customització, reparació i manteniment, gestió i solucions digitals, serveis mediambientals globals, editorials especialitzades i institucions del sector, que s’han mostrat molt satisfets amb els resultats obtinguts per als seus negocis.

Es tracta d’un èxit rotund per als expositors

Comentaris
To Top