Diners

El Banc Sabadell, primera entitat bancària amb certificació turística de qualitat

La seu del Banc Sabadell a Madrid
La seu del Banc Sabadell a Madrid / LLUÍS FRANCO

El Banc Sabadell s’ha convertit en el primer banc del món a rebre una certificació de qualitat turística de mans de l’ICTE i la seva Marca Q de Qualitat Turística per a la seva Adreça de Negoci Turístic-Hoteler. El Banc Sabadell ha realitzat una gran aposta pel sector turístic creant, ja el 2013, una divisió especialitzada de negoci amb una oferta àmplia de productes i serveis específics per al sector.

L’Institut per a la Qualitat Turística Espanyola (ICTE) i la seva Marca Q de Qualitat certifica aspectes com la comunicació, l’enfocament al client, el disseny dels productes i serveis, el control dels processos interns, l’avaluació de l’acompliment o els plans de millora contínua. El lliurament del certificat ha tingut lloc a la seu del Sabadell a Madrid i ha estat a càrrec del President de l’ICTE, Miguel Tafaners i l’ha rebut el Sotsdirector General i Director Territorial Centre del Banc Sabadell, Eduardo Currás de Do Pablos.

Tafaners ha subratllat la importància del lliurament d’aquesta certificació per primera vegada al nostre país i al món a una entitat financera. «Vull subratllar l’interès demostrat pel Banc Sabadell, una entitat financera sotmesa a rigorosos controls en la seva gestió, no només de sistemes de qualitat sinó d’altres específics del sistema financer, que ha entès el valor afegit que li pot aportar la Marca Q de Qualitat Turística dins de la seva estratègia de posicionament en el sector turístic».

Segons Tafaners, això significa que des de l’àmbit financer s’està començant a reconèixer el que el turisme significa per a l’economia espanyola. En aquest sentit, el president va afegir que «des de l’ICTE i des d’Espanya hem estat liderant a nivell mundial la implantació de sistemes de qualitat turística i ara fem un pas més i ho fem amb serveis satèl·lits del sector turístic a través de la Marca Q, que certifica que l’activitat es desenvolupa amb uns estàndards de qualitat molt rigorosos». «Que un banc com el Sabadell, amb una marca pròpia tan potent, associï la seva cerca de la qualitat a la Marca Q és fonamental per seguir avançant en models competitius, sostenibles i viables».

Junta General

Banc Sabadell celebrarà per primera vegada dijous que ve, dia 19, la seva Junta General d’Accionistes a Alacant, ciutat a la qual el passat mes d’octubre, en plena crisi política catalana, va traslladar la seva seu social i fiscal. La junta, que se celebrarà a partir de les 18:00 hores a l’Auditori de la Diputació, té previst aprovar la reelecció del primer executiu de l’entitat, Jaume Guardiola, com a conseller, i ratificar els nomenaments de Pedro Fontana i de George Donald Johnston com a consellers independents

Comentaris
To Top