Ciutat

El Taulí obre un expedient informatiu a uns treballadors per «accions inadeqüades»

L’edifici de la Corporació Sanitària Parc Taulí, a la zona d’Urgències
L’edifici de la Corporació Sanitària Parc Taulí, a la zona d’Urgències / LLUÍS FRANCO

L’Hospital Parc Taulí ha obert un expedient informatiu a un grup de treballadors d’urgències després de detectar, gràcies a les càmeres de seguretat, «accions inadeqüades». L’expedient que, segons fonts oficials, encara no està resolt.

El centre considera que es tracta d’informació interna tot i que s’ha hagut pronunciar davant les «falses informacions publicades pel diari digital Crónica Global», mitjà que assegura que aquests treballadors van fer una festa dins les urgències de la Corporació Sanitària Parc Taulí.

Informació desmentida

L’hospital desmenteix la informació publicada pel diari digital el passat divendres 18 que afirmava que «l’hospital ha suspès de sou i de feina deu infermers per una festa en hores de treball que va sortir de mare». «L’esdeveniment va començar com un tranquil comiat de companys que han guanyat places en altres unitats, però es va extralimitar i va acabar amb personal begut i fins i tot amb sanitaris lligats a una cadira amb cinta aïllant. Tot va quedar gravat en les càmeres de seguretat, i la direcció del centre sanitari ha estat implacable: 30 dies sense sou ni feina a deu dels participants», deia la crònica periodística.

La portaveu de premsa de l’hospital denuncia que es tracta d’una infomació completament falsa i que, tot i que s’està estudiant el cas, el personal continua treballant a la unitat d’urgències. A més garanteix que «no es tracta d’una festa i que «cal determinar quines seràn les sancions i de quina manera s’aplicaran».

Així mateix, fonts oficials del Parc Taulí lamenten que tot hagi esclatat per un article totalment contradictori i que no s’hagin contrastat les informacions.

Comentaris
To Top