Ciutat

Sabadell prepara la cessió d’un terreny per a una nova nau logística del Taulí

El nou espai costarà 20 milions d’euros

Sabadell ultima els tràmits per cedir un terreny per a una nau logística del Taulí. El ple municipal ha donat llum verda aquest dilluns a la cessió, que permetrà a l’hospital sabadellenc disposar del nou equipament. Estarà ubicat a la carretera de Bellaterra, 36 (Sant Pau de Riu-sec), just a sobre del Cercle Sabadellès.

Segons han precisat des del consistori, la nau comportarà una inversió de 20 milions d’euros per part del Departament de Salut, amb unes obres previstes aquest 2024. La Junta de Govern Local de Sabadell va aprovar l’abril de l’any passat els primers passos administratius per fer possible el centre amb la qualificació del terreny d’espai sanitario-assistencial.

Serveis no assistencials

Concretament, serà la nova seu de la Coordinació Logística Sanitària (CLS), A.I.E., una plataforma logística integrada per la corporació sanitària sabadellenca i l’Hospital del Mar de Barcelona ubicada a Santa Perpètua. El solar on se situarà la nova seu té una superfície de gairebé 33.000 metres quadrats.

El portaveu del Govern Eloi Cortés ha detallat que ja s’han assignat els nous usos de l’equipament i que, de forma paral·lela, s’ha iniciat la tramitació de la concessió a l’empresa, que en els pròxims mesos passarà a la Junta de Govern. Serà, segons va explicar el mateix Cortés, “una gran nau i edifici d’oficines destinats a suport sanitari i hospitalari”. S’hi prestaran serveis no assistencials relacionats amb temes com farmacologia i magatzem hospitalari, entre altres.

L’hospital Parc Taulí tindrà una nova nau logística a Sabadell: costarà 20 milions d’euros

Comentaris
To Top