Ciutat

L’hospital Parc Taulí tindrà una nova nau logística a Sabadell: costarà 20 milions d’euros

L’hospital Parc Taulí tindrà una nova nau logística a Sabadell. Estarà ubicada a la carretera de Bellaterra, 36 (Sant Pau de Riu-sec), just a sobre del Cercle Sabadellès. Suposarà una inversió de 20 milions d’euros per part del Departament de Salut i la previsió és que les obres acabin el juny del 2024, segons ha pogut saber el Diari.

Concretament, serà la nova seu de la Coordinació Logística Sanitària (CLS), A.I.E., una plataforma logística integrada per la corporació sanitària sabadellenca i l’Hospital del Mar de Barcelona que actualment està ubicada a Santa Perpètua. El solar on s’ubicarà la nova seu té una superfície de gairebé 33.000 metres quadrats.

La Junta de Govern Local de Sabadell ha aprovat aquest dilluns els primers passos administratius per fer possible el nou CLS amb la qualificació del terreny d’espai sanitario-assistencial.

Imatge virtual del futur equipament / CEDIDA

El regidor del Govern Eloi Cortés ha detallat que serà “una gran nau i edifici d’oficines destinats a suport sanitari i hospitalari”. S’hi prestaran serveis no assistencials relacionats amb temes com farmacologia i magatzem hospitalari, entre altres.

Comentaris
To Top