Publicitat
Ciutat

Comencen les festes majors dels barris de la Concòrdia i Nostra Llar de Sant Oleguer

Festa Major de l’any passat del barri Nostra Llar
Festa Major de l’any passat del barri Nostra Llar / LLUÍS FRANCO

Els barris de La Concòrdia i Nostra Llar de Sant Oleguer acullen aquest cap de setmana les seves respectives festes majors.

El divendres dia 25 de maig es dóna inici a la festa de Nostra Llar amb la celebració d’una batucada d’animació a càrrec del grup Sentinelles d’Arkëmis a les 20 h, que se seguirà del pregó de Festa Major a càrrec de Raquel Garcia, de Ràdio Sabadell. A continuació, el barri es reunirà al Poliesportiu per gaudir d’un sopar popular, on cada veí podrà portar el seu propi sopar, tot i que hi haurà servei de Bar. Mentre els veïns gaudeixen d’aquesta trobada, el Mag Alex Kidd amenitzarà el sopar amb un espectacle de màgia i il·lusionisme. Més endavant, al mateix poliesportiu es gaudirà d’un concert del grup ‘De La Carmela’ i un espectacle de Bollywood.

Per dissabte 26 es preveu una paellada familiar al Parc Nostra Llar i per la tarda a partir de les 17 h una Gimcana Infantil i a les 21 h una butifarrada popular, que culminarà amb el Gran ball de Festa Major amb l’Orquestra AURA.

Diumenge el barri es despertarà amb una gran xocolatada popular a les 10 h i cap allà les 12 h una guerra de globus d’aigua i Festa de l’Escuma. A la tarda es gaudiran de pallassos, Havaneres i un gran Castell de Focs d’Artifici.

Per la seva banda, a la Concòrdia, a partir de les 17 h es podrà gaudir de l’inici de la Fira d’Atraccions i de la Fira d’Artesania i Gastronomia. El mateix divendres hi ha uns tallers de ball en línea, roda Cubana i Country al gimnàs. Més tard, al Bosc de la Concòrdia hi ha programada una sessió de cinema a la fresca a les 21.30h i, seguidament, una actuació del grup musical the Beatboys. Pel dissabte hi ha prevista una gimcana d’Orientació pel Barri, a càrrec de CAE La Llar del Vent. De 10 h i 11.30 h per esmorzar, una butifarrada popular. A partir de les 11 h hi haurà unes paradetes de treballs, manualitats i mercat solidari i a la tarda un conjunt de llocs i tallers infantils, a més d’un berenar popular i un espectacle infantil.

Per la tarda, de 18 h a 19 h, una xocolatada popular. A la nit, es preveuen jocs infantils nocturns i un sopar popular de Carmanyola. Hi haurà cava, coca i gelat per tots els assistents.

A les 23 h se celebrarà la gran actuació musical a càrrec de l’Orquestra Parfills. Diumenge es posarà fi a la festa amb una sardinada popular, una cercavila de gegants, un concert de bandes municipals, havaneres i rom cremat amb el Grup Olla Barrejada i s’acomiadarà la festa amb l’actuació de les Forques de Can Deu i el Drac Antonet

Publicitat
Comentaris
To Top