ESPORTS

Miquel Blanchart, decebut per la seva actuació a Dinamarca

Miquel Blanchart. Foto: Cedida.

El triatleta sabadellenc Miquel Blanchart va acabar vintè al Mig Ironmann celebrat a Elsionor (Dinamarca) després d’una actuació que ell mateix va qualificar de «decebedora».Des de l’inici de la prova no es va trobar bé físicament i va anar a remolc. «El nivell en un Campionat d’Europa sempre és molt exigent i si no estàs al cent per cent ho tens molt complicat», va afegir.

Blanchart va sortir del primer segment, la natació, en el lloc 21 i va perdre tres posicions més en la bicicleta. «Jo sempre sóc positiu i em donava ànims per intentar remuntar llocs en la prova atlètica. Però a nivell muscular em sentia cansat i no va ser suficient». Al final es va quedar en aquesta vintena posició que li permet sumar uns 100 punts en la seva cursa cap a la gran prova mundial de Hawaii. Però ell aspirava a molt més i deixar més encarrilada la classificació.

«No està tot perdut, encara queda l’Ironmann de Tallin (Estònia) el 5 d’agost, on espera trobar-me millor i ser el màxim competitiu possible», explica el triatleta del Club Natació Sabadell. De fet, serà l’última oportunitat per aspirar al gran repte de la cita de Hawaii on es troben els millors triatletes del món. Té clar que només li valdrà una posició en el podi. «O acabo entre els tres primers o ja em puc acomiadar de Hawaii», diu amb rotunditat. Ara tindrà per endavant unes setmanes per carregar piles i arribar a la cita d’Estònia amb plenitud de condicions físiques. Blanchart, que ja va participar un cop a la gran cita mundialista, vol tornar-hi.

Comentaris
To Top