Ciutat

Marta Morell, elegida Secretària General de Podem Sabadell

Vidal, a l'esquerra, i Morell, a la dreta. Foto: O. Espinosa.
Vidal, a l'esquerra, i Morell, a la dreta. Foto: O. Espinosa.

La sabadellenca Marta Morell ha guanyat les primàries de Podem Sabadell i serà la Secretària General del partit a la ciutat pels propers 4 anys. Morell ha obtingut 150 vots (61%), Ramon Vidal 92 (37%) i Nuez 3 (2%). Les eleccions internes del partit s’han fet a través d’Internet des del dia 11 al 18 de juny, i aquest dijous s’han donat a conèixer els resultats, en total hi han participat 245 persones.

També han resultat escollits els 14 membres del Consell Ciutadà Municipal. 10 són membres de la candidatura de Marta Morell, ‘Sentim Sabadell’. Per par de l’equip de Morell, formaran l’òrgan de direcció local Antonio Luque, Laura Rodríguez, Andrés Herrera, Eulàlia Sánchez, Antonio Ontiveros, Elena Muñoz, Juan García, Laura Gil, Gerard Peñalver i Dolores Casado. Per part de la candidatura ‘L’Hora de la Gent’, hi serà el regidor Ramon Vidal, la regidora Elena Hinojo, Ester Lopera i Antonio Sosa.

Comentaris
To Top