Ciutat

Gesa (PP) demana a l’Ajuntament que “deixi de dir mentides”

Esteban Gesa. Foto: Lluís Franco.
Esteban Gesa. Foto: Lluís Franco.

Esteban Gesa, portaveu del Partit Popular de Sabadell, ha demanat a l’Ajuntament que “deixi de dir mentides” o “dir mitges veritats” als ciutadans i a l’oposició sobre el cas SMATSA. Tot i reconèixer que el pressupost no s’ha modificat, el popular assegura que “les instruccions que té Smatsa per netejar la ciutat s’han reduit en 1.200.000  euros”, ja que es redueixen els seus serveis.

Així, l’empresa concessionària de neteja no cobrarà els 20.500.000 euros. “La ciutat estarà fastigosa”, sentencia. Barris com Can Puiggener i el Llano es veuran afectats per aquesta retallada de serveis, segons Gesa, on es reduiran dos serveis diaris de reforç. En el cas de Ca  n’Oriac es reduiran 3 serveis diaris.

Gesa ha demanat a Maties Serracant, l’alcalde de Sabadell, i als seus socis de govern que forcin el cessament de Lluís Perarnau, a qui també critica per la seva gestió de la “vergonyosa” ocupació de l’Ajuntament el passat cap de setmana pels CDR i per la tensió entre el consistori local i la Policia Municipal.

Comentaris
To Top