Ciutat

Gabriel Fernàndez, ‘persona non grata’ per a la plataforma en defensa de la residència sud

Gabriel Fernández regidor
El regidor Gabriel Fernández, a una foto d'arxiu / LLUÍS FRANCO

La Plataforma per a la Residència del Sud, integrada per associacions de veïns i de gent gran, ha declarat persona non grata al regidor d’Acció Social, Gabriel Fernández. El motiu -segons explica la entitat en un comunicat- és que Fernández no hauria impulsat els tràmits necessaris per desencallar el projecte, i que hauria atribuït aquest bloqueig a l’aplicació del 155 per part del govern d’Espanya. “La seva falta de transparència, arrogància i de menyspreu envers la plataforma ens fa considerar-lo persona non grata i instem a l’alcalde Maties Serracant que valori si cal designar un nou interlocutor“, resa el text de la plataforma.

Fernández, per la seva banda,  vol evitar la confrontació. Segons apunta Nació Sabadell, el regidor defensa que es va comunicar al col·lectiu el calendari, que estableix que al setembre hi haurà un estudi de viabilitat de l’equipament. No és suficient, però, per als membres de la plataforma, que consideren que no s’està tenint en compte que ha estat la ciutadania qui ha reclamat aquest equipament des de fa més de 15 anys. Recorden a Fernández, a més, que té pendent una reunió amb ells des de fa nou mesos.

Comentaris
To Top