Ciutat

Agents de la Policia demandaran l’Ajuntament per negociar “amb mala fe”

Agents de la Policia Municipal de Sabadell / LLUIS FRANCO

Nova reunió entre Ajuntament i Policia Municipal i nova protesta davant el consistori. “Estem veient-nos amb ells cada setmana i això no porta enlloc”, lamenta el portaveu local del Sindicat Professional de Policies Municipals de Catalunya (SPPM-Cat), Xavier Bartrolí. Aquest migdia, la concentració ha consistit en una barbacoa després de la trobada amb el govern.

Un dels motius principals de les queixes -explica Bartrolí- és la decisió per part de l’Ajuntament d’aprovar per decret el nou calendari laboral del cos policial. “El govern ha actuat amb mala fe, cada cop que accediem a una de les seves peticions, n’afegien de noves, per dinamitar les negociacions”, segons el delegat de l’SPPM-Cat.

Per aquest motiu, Bartrolí adverteix que els policies presentaran una demanda les properes setmanes i que es troben “a punt de trencar les negociacions amb ells definitivament”, i afegeix més llenya al foc de la protesta. “L’Ajuntament ha buidat els torns de policia”, diu Bartrolí, que considera “totalment insuficient” que avui, per exemple, només hi hagués una patrulla a les 6:00h.

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top