Publicitat
Ciutat

El Parc Central del Vallès té una nova zona de jocs infantils

La nova zona infantil del Parc Central del Vallès

Tobogans, gronxadors i estructures per enfilar-se: els nens que vagin a jugar al Parc Central del Vallès tenen ja una nova àrea on esplaiar-se, després que l’Ajuntament hagi inaugurat aquesta tarda l’espai. “Aquest és el primer d’una nova generació de parcs de jocs infantils més inclusius i més dinàmics que tindrà Sabadell”, destaca el regidor d’Espai Públic, Xavier Guerrero.

La nova zona per nens ocupa una superfície de gairebé 1.500 metres quadrats, és troba allunyada de la circulació -entre el camí antic de Terrassa i el camí de la Granja del Pas, enmig d’un prat- i ha costat 130.150 euros al consistori. Per celebrar la inauguració, aquesta tarda hi ha programades diferents activitats, com un taller i danses dels Bastoners de Sabadell.

Publicitat
Comentaris
To Top