Ciutat

El final de les classes marca el nou horari dels Ferrocarrils

Un tren a Can Feu - Gràcia / Lluís Franco

Els trens passaran cada 12 i 15 minuts fins al 31 d’agost

Usuaris d'FGC a Can Feu - Gràcia, en una imatge d'arxiu / Lluís Franco

A partir d’aquest dilluns 2 de juliol i fins al 31 d’agost FGC adapta els horaris dels trens de les línies S2 i S6 al període no lectiu, un cop han acabat les escoles. Els horaris actualitzats es poden consultar al web de l’empresa pública, fent clic aquí.

Cada any quan acaben els cursos escolars, Ferrocarrils detecta que baixa la demanda i redueix la freqüència de pas dels trens. Els dies laborables, a primera hora del matí, de 7 a 9h, els trens passaran cada 12 minuts, mentre que fins a les 13h la freqüència serà de 15 minuts. Des d’aleshores i fins a les 21:50h, els trens tornaran a sortir cada 12 minuts. A partir de les 22h, els trens aniran reduint progressivament la freqüència dels 20 als 30 minuts com és habitual.

Obres

Fins al 10 de setembre -inclòs- el tram de la línia S2 dels FGC entre Can Feu – Gràcia i Sant Quirze s’ha de fer amb un autobús substitutori per les obres del soterrament a Sabadell. Tanmateix, per unes obres a la Universitat Autònoma, del 13 d’agost al 2 de setembre el servei amb autobús es farà des de Can Feu – Gràcia fins a Bellaterra. En tot aquest temps la línia funcionarà amb normalitat entre Can Feu – Gràcia i Sabadell Parc del Nord, amb uns horaris que es poden consultar en aquest enllaç.

Comentaris
To Top