Publicitat
Ciutat

Acaba l’acció ‘Un poble empresonat’ després de tres dies d’activitats

La presó simbòlica / Óscar Espinosa

Aquest matí ja no quedava rastre de la presó simbòlica que durant tot el cap de setmana ha estat instal·lada al Racó del Campanar. La iniciativa ‘Un poble empresonat’, impulsada per les entitats sobiranistes ANC i Òmnium amb la col·laboració del CDR, ha reivindicat la llibertat dels polítics empresonats i exiliats pel Procés. Des de divendres al migdia a la tarda fins diumenge al vespre s’han fet activitats, en paral·lel als torns de dues hores en què voluntaris ocupaven les dues cel·les que hi havia en solidaritat amb els presos.

La jornada va començar divendres amb la lectura d’un manifest per la llibertat dels empresonats; va seguir amb un taller d’escriptura de cartes als empresonats i una activitat conjunta del raper sabadellenc Elgio amb el grafiter Fullet. L’activitat que va congregar més assistents va ser el tercer sopar groc que s’ha fet a Sabadell, en aquest cas a la plaça del Doctor Robert, amb l’assistència de familiars dels presos.

Durant tot el cap de setmana hi ha hagut actuacions musicals, narració de contes i recitals de poesia per amenitzar la jornada. Roc Casagran, Anna Fité, Xavi Múrcia i Mirna Vilasís són alguns dels artistes que han passat per l’escenari del Racó del Campanar.

Publicitat
Comentaris
To Top