Publicitat
Diners

L’economia circular a l’Àmbit B30, l’any vinent

El Consell Plenari de l’Associació Àmbit B30 es va celebrar ahir a l’Auditori de l’Hospital del Mollet del Vallès
El Consell Plenari de l’Associació Àmbit B30 es va celebrar ahir a l’Auditori de l’Hospital del Mollet del Vallès / CEDIDA

El model d’Economia Circular a l’Àmbit B30 es concretarà el primer trimestre de l’any vinent. Aquesta és una de les conclusions del Consell Plenari de l’associació que es va celebrar ahir a l’Auditori de l’Hospital de Mollet. Mitjançant un estudi que s’ha dut a terme amb el suport de la Diputació de Barcelona, s’ha decidit començar l’aplicació d’aquesta nova manera de veure l’economia en sectors com el metal·lúrgic, el químic i aquells que tenen a veure amb l’alimentació.

L’economia circular té en compte els impactes mediambientals al llarg de tot el cicle de vida del producte i els integra des de la seva creació. Proposa un nou model de societat que utilitza i optimitza els estocs i els fluxos de materials, energia i residus i, per tant, el seu objectiu és l’eficiència de l’ús dels recursos per donar suport a una economia productiva a l’hora que sostenible.

El president de l’Associació i alcalde de Mollet del Vallès, Josep Monràs, va assegurar que “estem davant d’un projecte que es començarà a concretar el primer trimestre de l’any vinent” i va afegir que “sens dubte el convertirà en el més innovador arreu de Catalunya i de tota Espanya”.

L’Àmbit B30 ha refermat el seu compromís en seguir impulsant interconnectant el sectors de la innovació i la tecnolgia a les empreses amb el projecte HUBb30.

Publicitat
Comentaris
To Top