Ciutat

El PSC critica el cost de la presentació del Pla de Turisme

L'alcalde Maties Serracant i la regidora de Turisme, Marisol Martínez a l'acte al Teatre Principal / LLUÍS FRANCO

El PSC denuncia que la presentació del Pla Estratègic de Turisme de Sabadell, que va tenir lloc al Teatre Principal a mitjans de juny, ha costat 21.679 euros. Aquesta xifra suposa cinc vegades més que el que el quadripartit va pagar pel document.

El Pla Estratègic de Turisme es va aprovar en el ple municipal del mes de maig. Segons els comptes dels socialistes, la redacció i elaboració d’aquest pla ha tingut un cost total de 15.000 euros, dels quals la Diputació de Barcelona va aportar 11.000 euros, i la resta, 4.000 euros, va anar a càrrec de l’Ajuntament de Sabadell.

Presentació “ostentosa”

El primer secretari del PSC de Sabadell, Pol Gibert, diu que “catèring, presentació i actuacions, so i llum, producció de l’acte, serveis tècnics i condicionament del teatre…tot això va costar gairebé 22.000 euros”. En aquest sentit, Gibert mostra la seva sorpresa i indignació amb la presentació. “No és coherent, ni digne quintuplicar els 4.000 euros que es va haver de gastar el govern en aquest projecte per fer-ne una presentació ostentosa al Teatre Principal”, afirma el socialista.

Gibert critica que el govern justifiqui que el finançament d’aquest acte s’ha fet amb els ingressos de la taxa turística. “Doncs encara pitjor”, assenyala el primer secretari socialista, que afegeix que “el que han de fer és utilitzar aquests diners per implementar accions efectives que fomentin el turisme a Sabadell i generin llocs de treball, i no en presentacions fastuoses”.

Comentaris
To Top