Esports

José Manzanera és el nou director esportiu del Sabadell

José Manzanera amb el director general del club Bruno Batlle/CES

Fitxatge de despatxos. El Centre d’Esports ha incorporat la figura del director esportiu en el seu organigrama. Es tracta de José Manzanera, un home jove però ja amb un notable recorregut en aquesta faceta de scouting. De fet, en les últimes dues temporades va desenvolupar la funció de responsable de captació en el Llevant i el Córdova, treballant principalment per la base.

El club arlequinat portava considerant aquesta possibilitat des de fa temps. De fet, aquesta funció era realitzada pel director general Bruno Batlle juntament amb el tècnic Toni Seligrat. Ara s’ha fet un pas més en l’intent de professionalitzar al màxim la parcel·la esportiva. José Manzanera coneix bé el mercat, sobretot el de jugadors joves amb projecció. La seva tasca en el filial del Llevant va ser molt valorada. Encara que la plantilla 18/19 està pràcticament perfilada, el nou director esportiu pot ser decisiu en la contractació dels jugadors sub-23 que han de completar el vestidor arlequinat. S’espera millorar el nivell de l’any passat.

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top