Ciutat

Primera consulta mèdica al Mercat Central

Joaquim San José i Miquel Campo davant la nova consulta del Mercat Central / LLUÍS FRANCO

Pioners. Joaquim San José i Miquel Campo són els primers professionals de la medicina que han obert una consulta mèdica privada d’atenció primària a tot l’Estat espanyol en un mercat. Aquest dimarts han fet la presentació en societat davant d’un centenar de persones entre les quals han assistit el regidor de Salut, Ramon Vidal, la regidora de Comerç, Marisol Martínez i el cap de cardiologia del Parc Taulí, Toni Martínez.

Metges de Capçalera va iniciar la seva aventura fa dotze anys quan, al novembre del 2006, va obrir la primera consulta a La Creu Alta. Anys més tard va arribar la obertura del segon centre al Passeig Manresa i ara la tercera al Mercat Central.

La consulta del Mercat, de 14m2, ocupa la parada d’una antiga xurreria i estarà atesa pels facultatius de Metges de Capçalera. El servei que s’oferirà serà el seguiment, prevenció i promoció de la salut de malalties agudes i cròniques. A més a més també oferirà l’extracció de sang els dissabte al matí.

Proximitat i accessibilitat

Per evitar les esperes innecessàries utilitzarà un model “mixt”. Per una banda disposarà d’un sistema informatitzat “de reserva de visita” amb un codi QR que constantment informarà al pacient de com va l’espera i d’altra banda, per la gent que no utilitzi smartphone, la consulta també oferirà un format en paper.

Comentaris
To Top