Ciutat

Cicle d'activitats per commemorar el centenari de la 'Gran Guerra'

La presentació del centenari de la Gran Guerra / V.R.
La presentació del centenari de la Gran Guerra / V.R.

L'Ajuntament de Sabadell ha organitzat un cicle d’activitats de diferent índole relacionades amb la Primera Guerra Mundial per celebrar el seu centenari. Sota el títol “Sabadell i la Gran Guerra”, el cicle comença avui, al Teatre Principal.

Montserrat Chacón, regidora de Cultura; Ramon Ten, director de la Fundació Bosch i Cardellach i Joan Brunet, coordinador de la Taula de Relació d’entitats ciutadanes iniciaran el cicle amb la presentació del llibre Sub Lege Pugnamus. De la Gran Guerra a les grans dades, de Pompeu Casanovas.

Publicitat

Les activitats aniran des de conferències i recitals de poesia fins a excursions i projeccions cinematogràfiques.  Les xerrades mostraran des de diferents punts de vista, una imatge de la relació d’Espanya, Catalunya i Sabadell amb el conflicte bèl·lic: l’impacte en l’economia, la cultura, la política, la premsa, la societat i el seu posicionament envers la contesa van tenir una envergadura considerable.

L’acte principal de “Sabadell i la Gran Guerra” tindrà lloc l’11 de novembre a les 11 del matí a l’estació dels FGC Sabadell Plaça Major. S’hi farà una representació a càrrec de la Joventut de la Faràndula, del Teatre del Sol i del Ciervo Teatre i l’actuació de la societat Coral Estrella Daurada.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top