Publicitat
Ciutat

La Roureda celebra la Festa Major amb crítiques a l’Ajuntament

L'espectacle de mayorettes a la Roureda / LLUÍS FRANCO

La Roureda ha celebrat aquest cap de setmana la seva Festa Major i ho ha fet amb una gran participació dels seus veïns. Ha comptat amb esdeveniments com els focs artificials de Can Deu i actuacions com la de l’orquestra Swing Latino i el Grup de Sevillanes de Nati i Antonio.

Des de l’Associació de Veïns de la Roureda es valora positivament el transcurs de les festes. “Ha estat un èxit total, amb una àmplia participació”, ha exposat el secretari de l’entitat, Juan Artero, en declaracions a Diari de Sabadell. Malgrat la celebració dels resultats de les festes locals d’enguany, des de l’associació denuncien “l’abandonament” al qual els ha sotmès l’Ajuntament per la “falta de representació institucional. “No va venir cap representant del govern”, sentencia.

Artero sosté que des de la Roureda sempre s’ha rebut bé a les autoritats municipals “independentment de la ideologia”, ha assenyalat per després reivindicar el barri i les seves festes.

Irònica carta

L’Associació de Veïns, a través de la seva Comissió de Festes, ha difós una carta en la qual lamenta de forma irònica la falta de presència municipal.

“La Roureda també existeix. Ja sabem que no som importants per a ells, però molt a pesar seu som i serem ciutadans de Sabadell i amb molta honra”, exposen per just després advertir: “El temps posarà cadascú al seu lloc”.

Publicitat
Comentaris
To Top