Publicitat
Ciutat

Berlanga (UpC): “el comunicat no és una esmena a la totalitat al govern”

Petit avançament de l’entrevista a Joan Berlanga pel D.S. d’aquest dissabte

El primer tinent d'alcalde, Joan Berlanga / LLUÍS FRANCO

El cap de files d’Unitat pel Canvi, Joan Berlanga, assegura en una entrevista amb el D.S. que “el comunicat no és una esmena a la totalitat al govern”, en referència al missatge de la formació d’aquest dimecres, en què criticava la manca de cohesió interna i de l’obra de govern i “la projecció personal” tant de Maties Serracant com de Juli Fernàndez. Berlanga subratlla que el contingut del comunicat portava dies estudiat, i que “no estem davant d’una estratègia política ni d’un cop calent davant d’un fet concret”.

“Ningú deia que estar tots junts voldria dir estar sempre d’acord amb tot”, assegura Berlanga, que creu que “el govern funciona bé, però som crítics amb algunes maneres de fer de l’alcaldia”. El primer tinent d’alcalde creu que “potser cal canviar certs protocols de l’alcaldia, sinó ens manarà el continuisme”, i afegeix que “també caldria canviar alguna peça de l’equip d’alcaldia”.

L’entrevista sencera, on Berlanga parlarà sobre el govern local i el paper dels ‘comuns’ en les properes eleccions municipals, es publicarà al Diari de Sabadell de dissabte.

Publicitat
Comentaris
To Top