Publicitat
Ciutat

Al setembre, nou bus llançadora entre l’institut Castellarnau i plaça Espanya

El regidor d'Espai Públic, Xavier Guerrero (amb el micro), explica les millores al servei / LLUÍS FRANCO

L’Ajuntament ha anunciat novetats en el servei de busos de cara a la tardor. Per millorar la connectivitat entre l’estació de plaça Espanya amb Can Llong i Castellarnau, la L11 d’autobusos es reforçarà a partir del 12 de setembre amb un servei de llançadora entre la plaça i l’Institut Castellarnau. Amb aquest nou servei, el consistori vol donar cobertura a una àrea que inclou MercaVallès, el Consell Comarcal o el Complex Central de Mossos d’Esquadra.

També es preveu, a partir del mes d’octubre, un augment del servei de la línia L4 al polígon de Can Roqueta. L’autobús farà un recorregut circular per dins del polígon. El regidor d’Espai Públic, Xavier Guerrero, considera que amb aquestes dues actuacions s’estan atenent “reivindicacions històriques” de Can Llong i Can Roqueta.

Es manté el servei a l’estiu

A més d’aquests dos anuncis, des de l’Ajuntament també informen que la inversió projectada per aquest estiu per reforçar les línies durant l’estiu és de 116.000 euros. Destaquen, a més, que aquest estiu hi ha un 5,3% més de vehicles en funcionament per atendre les necessitats de la població durant l’època estival.

Juli Fernàndez, segon 2n Tinent d’Alcalde i portaveu de Projectes Estratègics, ha recordat la renovació de la flota d’autobusos: als 14 nous vehicles híbrids s’han de sumar els que s’adquiriran durant el 2019. “A partir de l’any que ve -ha assegurat- tindrem més de la meitat del total dels vehicles del servei d’autobusos nous i híbrids”.

Publicitat
Comentaris
To Top