Publicitat
Ciutat

Entre el holy i la paellada: clima festiu a la Festa Major de Sant Julià

La Festa de Sant Julià enguany / Lluís Franco

"La Festa Major ha estat divina". Celebració del president de l'Associació de Veïns de Sant Julià després d'un cap de setmana festiu al barri sabadellenc. Les festivitats han comptat amb activitats diverses, des del holy festival -la principal novetat d'enguany- fins a l'actuació de l'orquestra Los Méndez, que segons els organitzadors va ser un "autèntic èxit".

Publicitat

El barri s'ha mobilitzat aquest cap de setmana i ho ha fet amb més públic que l'any anterior, segons ha assenyalat l'Associació de Veïns. El seu president posa d'exemple que la paellada s'ha servit enguany a 450 persones, una xifra superior a tot just fa un any.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top