Publicitat
Ciutat

Primer pas per a una llista transversal independentista a Sabadell

Diversos sabadellencs s'afegeixen a les Primàries per la República per bastir una llista unitària local

Acte de Primàries per la República a Granollers / ACN

El filòsof Jordi Graupera ho proposa per a Barcelona i ara es podria exportar a la resta de grans ciutats del país, com Sabadell. La coordinadora Primàries per la República va donar aquest dissabte el tret de sortida per permetre la creació de llistes "transversals" independentistes, mitjançant primàries obertes a la ciutadania o processos participatius, amb l'objectiu d'escollir els candidats per a les eleccions municipals del 2019.

En un acte al Teatre Auditori de Granollers, Graupera va detallar que el seu objectiu és que aquestes eleccions siguin "el primer pas efectiu" per a la creació de la República catalana.

Publicitat

De fet, aquest dissabte es va formalitzar l'entrada de Sabadell a la coordinadora Primàries per la República, entre d'altres poblacions com Reus, Sitges, Vilanova i la Geltrú, Palamós, Terrassa i Cambrils. Representants de 164 municipis diferents es van mostrar disposats a fer Primàries per la República.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top