Ciutat

Mor un sabadellenc en caure-li al damunt una biga mentre treballava

Pla detall de les ambulàncies del SEM / ACN

Un veí de Sabadell, de 55 anys i nacionalitat italiana, ha mort aquest dilluns al matí en caure-li a sobre una biga de grans dimensions en una nau industrial a Santa Agnès de Malanyanes, al terme municipal de la Roca del Vallès (Vallès Oriental). Els fets s'han produït a les nou del matí en una nau situada al polígon de Can Massaguer de la localitat. Quan els mossos han arribat al lloc dels fets han constatat que un treballador estava soldant una biga de grans dimensions i aquesta li ha caigut al damunt; els serveis d'emergència desplaçats al lloc no han pogut fer res per salvar-li la vida.

Publicitat

Fins al lloc del sinistre s'han mobilitzat tres patrulles dels Mossos d’Esquadra, una ambulància del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) i l’helicòpter medicalitzat del SEM.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top