Publicitat
Diners

Cauen un 27% els contractes d’1 a 6 mesos

La contractació en el sector dels serveis ha caigut un 19,5% durant el mes de juny a la ciutat

Els contractes temporals cada cop tenen menys pes a la ciutat. Si més no, les dades bàsiques de contractació de l’Observatori de l’Economia Local del juny així ho reflecteixen. Durant el mes passat, els contractes de menys d’un mes van caure un 30,7% (819 menys). Els d’un a tres mesos també van baixar un 26,2% (253 menys). Així mateix, el descens va ser palès en la contractació de tres a sis mesos amb 9,2% (501 menys). Per tant, si s’agrupen els contractes de menys d’un mes fins als de sis mesos, la davallada ha estat del 26,8%.

El pes de la contractació temporal a Sabadell se situa per sota del total de la província. Amb aquesta evolució, la ciutat està millor posicionada que altres municipis com Manresa, Berga, Igualada, Mataró, Barcelona, Granollers, Vilanova o Sant Feliu de Llobregat. A més, cal destacar que els contractes indefinits han experimentat un lleuger augment d’un 2,5%. En termes genèrics, durant el juny es van formalitzar 5.830 contractes laborals a la ciutat. Aquesta xifra representa un increment d’un 5% respecte el mes anterior. Malgrat això, la dada suposa un descens d’un 16,9% respecte al mateix mes de l’any passat. Per sectors, l’únic que té tendència positiva és el de la construcció que augmenta un 3,2%. En canvi, el sector dels serveis ha caigut un 19,5%.

Publicitat
Comentaris
To Top