Publicitat
Ciutat

GALERIA: Així va ser el Sopar de Sant Cristòfol 2018

Foto dels guardonats a aquest sopar de Sant Cristòfol / LLUÍS FRANCO

El Gremi de Tallers de Reparació i Venda d'Automòbils i Recanvis de Sabadell i Província de Barcelona va celebrar el passat divendres al vespre la festa del seu patró, Sant Cristòfol. Durant la vetllada -un sopar a l'Hotel Urpí impulsat conjuntament amb l'Associació Recreativa Amics de Sant Cristòfol- es va fer entrega dels tradicionals premis amb què aquestes dues organitzacions reconeixen cada any la tasca de persones destacades del sector.

En aquest cas, els guardonats van ser tres: el Francesc Urpí -per tota una vida dedicada al sector de l'automoció-, el Marc Garcia -pel seu esforç emprenedor en l'àmbit de la moto- i l'alcaldessa de Santa Perpètua de Mogoda, la Isabel Garcia, per la tasca feta al Centre de Recursos del Vehicle Elèctric (CREVE).

Publicitat

A continuació, podem veure algunes de les imatges que expliquen l'acte:

/ LLUÍS FRANCO

/ LLUÍS FRANCO

/ LLUÍS FRANCO

/ LLUÍS FRANCO

/ LLUÍS FRANCO

/ LLUÍS FRANCO

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top