Publicitat
Ciutat

SMATSA insta l'Ajuntament a assumir responsabilitats davant la plaga de xinxes

Un equip de neteja d'SMATSA / Lluís Franco

L'empresa encarregada de la neteja a Sabadell SMATSA ha instat l'Ajuntament de Sabadell a assumir les seves responsabilitats després de les crítiques del regidor de Salut, Ramon Vidal, per la gestió de la plaga de xinxes a Espronceda.

Ahir, el regidor va llançar una forta crítica a Twitter, en què va apuntar directament a l’empresa de no fer prou per trobar una solució al problema, que ha estat molt criticats pels veïns afectats de Campoamor i Espronceda.

Publicitat

En un comunicat, SMATSA ha confirmat que la plaga ha començat en un pis i que posteriorment s'ha expandit a la resta dels bloc.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top