Publicitat
Ciutat

Demanen jutjar l'Ajuntament per la plaga de xinxes d'Espronceda

La petició de Change.org

Una iniciativa ciutadana a Change.org proposa que es porti l'Ajuntament a la justícia per la plaga de xinxes d'Espronceda. L'escrit proposa als veïns afectats guardar tota la documentació vinculada a la plaga de xinxes perquè "s'està estudiant seriosament la possibilitat d'una demanda als jutjats i es necessitarà aquesta documentació". El comunicat que presenta la demanda reclama que l'Ajuntament, "almenys", passi "vergonya" pel "fàstic, l'ansietat i la impotència" que asseguren els veïns que estan patint. El text assegura que s'ha normalitzat una situació que no ho és perquè els seus redactors asseguren que també hi ha xinxes a Can Rull i Les Termes, per exemple.

Publicitat

Qui ha de pagar la neteja?

La campanya de Change.org defensa que els veïns no han de pagar la neteja de les xinxes de les seves cases, perquè asseguren que venen d'instal·lacions públiques. Els veïns mantenen que no val la pena gastar-se diners en aquesta neteja perquè no s'arregla l'origen del problema. En el comunicat asseguren que "et gastes 600€ de la teva butxaca en desinfectar el teu pis quan en les clavagueres de Sabadell hi ha milers [de xinxes] esperant a entrar".

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top