Publicitat
Diners

Clarasó tanca per jubilació

La botiga, referent de la moda infantil, tancarà el proper 30 de juliol

Pilar Clarasó al costat d'una caixa enregistradora de 1900 / ÓSCAR ESPINOSA

El 30 de juliol serà l’últim dia d’obertura de la botiga de moda infantil Clarasó. L’emblemàtic establiment, que ocupa un local de 350 metres quadrats al número 395 de l’avinguda de Barberà, s’ha convertit en un referent dels vestits de comunió i batejos, no només a Sabadell. El motiu del tancament és la jubilació dels propietaris.

Pilar Clarasó, amb 70 anys, va començar a treballar en aquesta botiga quan tenia 14 anys. Durant aquest més de mig segle d’història, Clarasó ha vestit 28.988 comunions i 19.453 batejos.

El 31 de juliol, la botiga ha organitzat una festa de comiat amb clients, proveïdors actuals i antics i la gent del barri. “Hi està convidat tothom”, ha assenyalat Pilar Clarasó. La privilegiada ubicació del local ha fet que ja hagin tingut moltes ofertes d’inversors. De moment, però, no s’han decantat per acceptar-ne cap.

Publicitat
Comentaris
To Top