El Sabadell inicia la pretemporada amb un ajustat triomf a Palamós (0-1)

El conjunt arlequinat comença amb victòria

Els arlequinats celebrant el primer gol de la pretemporada/P. Figueras

El Sabadell 18/19 va obrir la pretemporada amb un ajustat triomf (0-1) al Municipal de Palamós amb un gol d’Angel Martínez en el minut 14. Va ser un un clàssic. Primer test i pràcticament dos equips diferents. Toni Seligrat va donar minuts a tots els efectius disponibles, inclòs un Sergi Pastells que en principi no tindrà cabuda en la plantilla 18/19. A la primera part van tenir protagonisme els joves Castanyer, Cobo i David Acedo. El Sabadell va notar el cansament d’una setmana de treball amb molta càrrega física i li va costar agafar el ritme davant un Palamós, amb l’ex técnic arlequinat Javi Salamero a la banqueta, molt intens.

De fet la primera intervenció va ser del porter Roberto. Però en un servei de cantonada, el cop de cap d’Angel Martinez va sorprendre al porter Quintí, poc afortunat. El Sabadell no va passar angúnies, pero tampoc va generar oportunitats clares. A la represa va accentuar-se el tradicional carrusel de canvis. Valentin, Aleix Coch, el jove Reche, Edgar i Gato van aparèixer donant més consistència al joc. El Sabadell es va convertir en l’amo del partit generant més perill. Gato, amb un cop de cap en planxa, i Valentín, d’esperó, van fer lluir al porter local.

A la recta final, els arlequinats van abaixar una mica el ritme, però el pal va rebujar un bon remat de Néstor. El Sabadell va deixar bones sensacions. Cal engrassar la màquina. El pròxim compromís serà dissabte (20h) a Santa Coloma davant la Fundació Grama en Copa Catalunya.

CE Sabadell: Roberto; Sergi Pastells, Castanyer, Migue, Cobo, Angel Martínez, Josu, Adri Cuevas, Arturo, Felipe Sanchón i David Acedo. També van jugar: Oscar Rubio, Aleix Coch, Valentín, Edgar, Néstor, Casals, Pedro Capó, Reche i Gato.