Publicitat
Ciutat

Roger Escapa substituirà Ricard Ustrell a ‘El suplement’

Escapa / CCMA

Traspàs de micròfons entre sabadellencs. Roger Escapa serà el presentador i director d”El Suplement‘ de Catalunya Ràdio a partir de la temporada vinent, que començarà el 8 de setembre. D’aquesta manera, Escapa substitueix al també sabadellenc Ricard Ustrell, que abandona l’emissora on va començar a fer el magazín matinal del cap de setmana fa tres anys. Així ho anunciat el mateix programa al seu compte d’Instagram i la mateixa Corporació també ho ha explicat en un comunicat.

Roger Escapa. “El suplement”. 8 de setembre. Ens escoltem! #EstiuCR #CatRàdioEsMou #ElSuplement

Una publicación compartida de El Suplement (@elsuplement) el

Des d’aquest dilluns Escapa és la veu d”El Matí de Catalunya Ràdio’, en substitució de Mònica Terribas, de vacances. En una recent entrevista amb el Diari de Sabadell, Escapa va explicar que entoma el repte de presentar el programa de Terribas amb “por i il·lusió”.

Bundó lidera els caps de setmana

Ustrell deixa ‘El suplement’ amb 380.000 oients cada dissabte i 308.000 cada diumenge segons les últimes dades del mes de juny, registrades per l’EGM. Qui lidera la ràdio a Catalunya els caps de setmana, però, és un altre sabadellenc, Xavi Bundó, que presenta el magazín matinal de RAC1, amb 574.000 oients els dissabtes i 399.000 els diumenges.

Publicitat
Comentaris
To Top