Publicitat
Diners

Egarsat premia Movento per la reducció de la sinistralitat

Els empresaris del grup Movento premiats / CEDIDA

La mútua vallesana Egarsat ha reconegut Stern, SARSA, Auser, Comercial Martí i Autómoviles del Mar i altres empreses del grup Moventia per haver reduït significativament la sinistralitat mitjançant un incentiu bonus corresponent a l’exercici 2016 i un diploma acreditatiu.

En concret, han estat Stern, SARSA, Auser, Comercial Martí i Automóviles del Mar i altres set companyies del grup les que han rebut aquest premi. Aquestes empreses han assolit un notable 84% de la quantitat màxima que podien obtenint en concepte de Bonus per haver dut a terme inversions quantificables en prevenció de riscos laborals i actuacions efectives en la prevenció de l’accident de treball i la malaltia professional.

L’incentiu consisteix en un sistema de bonificacions que ha concedit la Seguretat Social a través d’Egarsat, mútua a què Moventia està associada, basat en reducció en les cotitzacions per les contingències professionals.

El grup Movento és la branca d’automoció de Moventia present al Vallès Oriental i Occidental, Maresme, Barcelonès Nord, Bages i Osona amb les 17 marques que representa. Aquest grup ven cada any més de 27.000 vehicles, tant nous com d’ocasió.

Publicitat
Comentaris
To Top