ESPORTS

Bona imatge arlequinada (0-1)

El CE Sabadell competeix de tu a tu contra un Primera

Arturo en una acció del partit contra el Girona / LLUÍS FRANCO

Davant més de 2000 persones el Centre d’Esports Sabadell va donar una gran imatge contra tot un Girona de Primera Divisió.
Després d’un primer quart d’hora sense ocasions, on ambdós conjunts no donaven concessions defensives i el joc mancava de profunditat, a partir del minut vint es van anar succeint les jugades de més perill a les dues porteries defensades per Roberto i Gorka. Els primers a disposar de l’ocasió amb més perill van ser els homes d’Eusebio de la mà de Coris que, amb xut des del vèrtex esquerre de l’àrea, va estar a punt d’avançar els visitants.
Tot i l’avís, els homes de Seligrat van continuar amb el guió previst: paciència en la circulació de pilota i buscar l’esquena de la defensa gironina a través de Gato i Néstor, els jugadors que van crear més perill durant els quaranta-cinc primers minuts del partit.
Pocs minuts abans d’arribar a la primera mitja hora de joc, els gironins van tenir l’ocasió més clara de la primera part. Soni, davanter centre del Peralada, no va estar del tot encertat a rematar una centrada de Coris.
Seguidament, el Centre d’Esports va disposar d’una gran ocasió a centrada de Néstor que Arturo no aconseguiria veure porteria per pocs centímetres. Lluny de fer un pas enrere, els homes de Seligrat van continuar buscant amb ímpetu la porteria rival. Quan restaven sis minuts per l’acabament, els arlequinats van disposar de l’ocasió més clara del partit després d’una gran internada per la banda esquerra de l’atac arlequinat de la mà d’Arturo Rodríguez que va ser neutralitzada en el darrer segon per Pedro Alcalá.

A la represa el desgast físic va fer acte de presència a l’equip arlequinat. Un Girona més rodat va anar duent el partit cap al seu terreny. L’entrada de jugadors importants com Portu, Granell o Borja García (minut 60) va permetre a l’equip d’Eusebio Sacristán sentir-se més còmde després d’una hora de joc on els jugadors sabadellencs van tenir contra les cordes a tot un Primera.
Quan faltaven poc menys de vint minuts una jugada molt dubtosa, a dins de l’àrea, va permetre als gironins marcar l’únic gol de penal de la mà de Portu.

Tot i algunes ocasions més del conjunt visitant, el Centre d’Esports Sabadell va donar una gran imatge davant la seva afició en el dia de la presentació.

Comentaris
To Top