Ciutat

Comencen els treballs per fer el carrer Indústria de sentit únic

Els operaris ja treballen per convertir el carrer Indústria en una única direcció

Un vehicle gira al carrer Indústria a la cruïlla amb el carrer Sant Llorenç / VICTÒRIA ROVIRA

Els operaris han començat els treballs per fer el carrer Indústria de sentit únic. Els vehicles que estan circulant avui per aquest cèntric carrer  ja s’han trobat tallat el tram a la cantonada amb el carrer Sant Llorenç. De fet, les cruïlles s’han omplert de cons per indicar les modificacions viàries i s’han suprimit moltes places d’aparcament per poder pintar els nous passos de vianants que seran més amples i de color vermell per fer-los més visibles.

Les tanques i una operària informa els conductors de la ruta alternativa que han de seguir. Molts d’ells es mostraven sorpresos per aquestes modificacions. Mentrestant, es pintava la senyalització al paviment per indicar el canvi de sentit del carrer Indústria, que tornarà d’una única direcció, del carrer de Sant Joan cap al carrer de l’Estació. En la mateixa zona, es canviarà de sentit el carrer Sant Llorenç que passarà a ser de pujada i s’hi accedirà pel carrer Tres Creus.

Jordi Canudas, impulsor de la campanya Protegim-nos, estava observant aquests canvis amb satisfacció. “És un primer pas perquè la circulació sigui més fàcil“, ha assegurat Canudas, que ha destacat l’eixamplament de les voreres per guanyar “visibilitat”. En aquest sentit, ha indicat que aquests canvis permetran “repartir la prioritat, que ara és exclusiva dels cotxes”.

Comentaris
To Top