Publicitat
Diners

Una persona aturada menys a Sabadell al juliol

lUn repartidor carrega material dins d'una furgoneta / LUÍS FRANCO

Sabadell ha consolidat la reducció de l’atur històrica que es va inciar el mes passat. Les dades del juliol són gairebé les mateixes que les del juny. Segons dels dades atorgades pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC), al juliol hi havia 12.333 persones aturades a Sabadell, una persona menys que el mes anterior, amb un imperceptible descens del 0,01%.

D’aquesta manera, la capital vallesana aconsegueix una desocupació rècord en un mes de juliol des de 2008. Si més no, en el mateix període de fa una dècada, el nombre d’aturats va ser de 10.909. A partir d’aquest mes l’atur no va deixar de créixer al juliol fins ara.

En termes interanuals, la davallada ha estat del 2,1%,  que en números són 262 persones aturades menys. Així, la dada s’apropa encara més a la barrera dels 12.000 aturats, una línia que no s’ha creauat mai a la baixa des del setembre del 2008.

Amb tot, les dades de Sabadell encara són lluny dels registres del conjunt del Vallès Occidental La taxa d’atur segueix sent més alta a la ciutat (12,11%) que a la resta de la comarca (10,94%). De totes maneres, cal destacar que les dades sabadellenques són millors que les de Terrassa, que 13.895 desocupats.

Publicitat
Comentaris
To Top