Diners

L’atur es manté estable a Sabadell i només es redueix en una persona al juliol

Atur població estrangera
L'Oficina de Treball de Sabadell / CEDIDA

Sabadell ha consolidat al juliol la reducció històrica de l’atur que es va iniciar el mes passat. Les xifres dels dos últims mesos són gairebé idèntiques. Segons les dades atorgades pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC), al juliol hi havia 12.333 persones aturades a Sabadell, una persona menys que el mes anterior, amb un imperceptible descens del 0,01%.

D’aquesta manera, la capital vallesana aconsegueix una desocupació rècord en un mes de juliol des del 2008. Si més no, en el mateix període de fa una dècada, el nombre d’aturats va ser de 10.909. En termes interanuals, la davallada ha estat del 2,1%, 262 persones aturades menys. Així, la dada s’apropa encara més a la barrera dels 12.000 aturats, una línia que no s’ha creuat mai a la baixa des del setembre del 2008.

De totes maneres, la taxa d’atur segueix sent més alta a Sabadell (12,11%) que a la resta de municipis la comarca del Vallès Occidental (10,94%).

Comentaris
To Top