Ciutat

Afectacions a les línies d’autobús per un tall al carrer Sant Joan

Els autobusos alteren el seu recorregut aquest dijous i divendres

El tall del carrer Sant Joan altera el servei d’autobús a Sabadell. Es veuran afectades a partir d’avui les línies L1, L2, L3, L4, L44, L5, L55 i L12. Al carrer hi ha unes obres que afecten al clavegueram. Les afectacions tindran lloc entre el 9 d’agost a partir de les 8h i fins les 18h del 10 d’agost.

Les línies L1, L2 i L3 en sentit Can Deu, des del carrer de la República continuaran a partir d’ara pel carrer Tres Creus, la plaça Antoni Llonch, la Gran Via, carrer Vilarrúbias i l’avinguda Onze de Setembre, on recuperaran el recorregut habitual. Abans de prendre el gir a l’avinguda Onze de Setembre es realitzarà una parada provisional al carrer Vilarrúbias.

Les línies L4, L44, L5, L55 i L12, no s’aturaran a la parada habitual d’Antoni Llonch en sentit Centre. S’aturaran a la cantonada amb la Gran Via. El recorregut seguirà per la Gran Via, carrer Vilarrúbias, Via Massagué i carrer de les Valls, on ja seguiran amb el seu mateix recorregut.

Comentaris
To Top