Ciutat

La UES lamenta la pèrdua de l’excursionista José Ángel Arroyos

“Un bon amic, una gran persona”, resen els seus companys

La Unió Excursionista de Sabadell (UES) ha lamentat aquesta tarda en un comunicat la mort de José Ángel Arroyos, l’excursionista perdut a la Vall de Cardós, al Pallars Sobirà. L’home ha estat localitzat al costat de la Borda de Gori, a prop del camí GR11, en aquest municipi de l’Alt Pirineu.

“Lamentem comunicar la mort del nostre soci, col·laborador i amic, José Ángel Arroyos. Muntanyec, membre de l’EspeleoClub, amant de la fotografia, creador d’increïbles time-lapses… bon amic, gran persona”, exposen en el comunicat, en què també demanen “respecte” per la família i amics més propers davant el difícil tràngol. “Arroyos, mai t’oblidarem!”, tanca el text en memòria de l’excursionista sabadellenc.

Els Mossos estan efectuant ara els tràmits judicials pertinents per poder fer l’aixecament de la víctima, que era veí de Sabadell, tot i que podia tenir una residència per la zona on se l’ha trobat.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top