Ciutat

Els bombers troben mort un excursionista de Sabadell a la Vall de Cardós

José Ángel Arroyo ha estat localitzat sense vida a la Vall de Cardós, al Pallars Sobirà

/ GOOGLE MAPS

Bombers de Catalunya ha confirmat que han trobat aquest matí -al voltant de les 11:30h- el cos sense vida de José Ángel Arroyos, l’excursionista perdut a la Vall de Cardós, al Pallars Sobirà. L’home ha estat localitzat al costat de la Borda de Gori, a prop del camí GR11.

Els Mossos d’Esquadra estan efectuant ara els tràmits judicials pertinents per poder fer l’aixecament de la víctima, que -segons informen els bombers- estava empadronat a Sabadell, tot i que podia tenir una residència per la zona on se l’ha trobat.

El dispositiu de recerca coordinat per Bombers de la Generalitat s’ha intensificat aquest matí, i portava actiu des de dimarts 7 a la tarda. Segons informen, l’home, de 54 anys, havia sortit a caminar i no havia tornat a l’hora que es preveia.

Ha comptat amb la mobilització d’onze dotacions i l’helicòpter de rescat dels Bombers de la Generalitat (amb el Grup Caní de Recerca, GCR, i el Grup d’Actuacions Especials, GRAE), quatre patrulles dels Mossos d’Esquadra, de les quals dues eren de la Unitat d’Intervenció en Muntanya. També han participat en la recerca persones voluntàries de la zona.

Segons fonts del poble, l’excursionista estava passant uns dies a Estaon, d’on és filla la seva parella i on resideixen els pares d’ella.”Era un més de la família del poble”, han indicat. El succés ha suposat un impacte en aquest poble, que només té 20 habitants.

Comentaris
To Top