Publicitat
Diners

Els hotels estan gairebé plens

Una turista surt de l’Hotel Gran Verdi de Sabadell amb una maleta / ÓSCAR ESPINOSA

Els hotels de Sabadell estan gairebé plens els primers dies d’agost. L’ocupació hotelera està al voltant d’un 85%. Es tracta d’un percentatge semblant al d’altres anys. El bon funcionament del sector a la ciutat reprodueix la situació de Barcelona. L’alta ocupació hotelera a la capital catalana fa que els turistes busquin en els establiments de la primera anella altres opcions d’allotjament.

Això sí, la novetat d’aquest any són les reserves d’última hora. Molts dels turistes que s’allotgen als hotels de la ciutat han esperat fins a l’últim moment per confirmar la seva estada. Pel que fa al perfil dels turistes, acostumen a ser europeus, principalment, d’origen francès que busquen preus més assequibles i que viatgen amb el seu propi vehicle. El seu pla per a aquests dies és visitar Barcelona.

A l’Hotel Catalonia Sabadell, l’ocupació és d’un 85% aquests dies, una xifra semblant a la de l’any passat. Això sí, s’espera que les pròximes dues setmanes sigui més baixa. Amb tot, com que les reserves s’han fet a última hora, potser aquestes previsions poden canviar. L’Hotel Gran Verdi està gairebé ple. Durant els primers dies, el 90% de les habitacions han estat ocupades. Els clients d’aquest establiment hoteler busquen principalment “preus barats”.

El perfil dels turistes que s’allotgen a l’Hotel Urpí és diferent. Ara mateix, no hi ha nacionals ni europeus, però se’n poden trobar procedents dels Estats Units i l’Índia, que fan turisme a Barcelona. En aquest establiment, l’ocupació és del 70%. A l’Aparthotel Attica 21 Vallès, el 85% de les places estan plenes aquests dies. Segons fonts d’aquest hotel, les previsions és que aquesta xifra es mantingui durant tot el mes.

Tranquil·litat i prop de Barcelona

Marco Solazzo, un italià que surt amb la seva parella i el seu gos de l’Hotel Catalonia Sabadell, valora la “tranquil·litat” de la ciutat. Explica que han triat aquest hotel per una recomanació d’un amic. Estarà dos dies més aquí per visitar Barcelona amb cotxe. A la Karima i els seus dos fills, del Marroc, l’espera el seu marit amb el cotxe. S’allotja a l’Hotel Catalonia Sabadell i marxen a Barcelona, perquè “és molt maca”, indica.

Publicitat
Comentaris
To Top