Ciutat

Diversos focs a Sabadell aquest cap de setmana

Durant aquest cap de setmana, Sabadell ha patit un total de cinc incendis diferents, segons informa la Policia municipal. Tots ells, però, han estat lleus i sense ferits greus.

El primer es va declarar divendres a la nit. Al carrer Filipines, a les 23.40h, es va originar un foc a un contenidor, afectant a tres contenidors més i dos vehicles. Bombers va apagar el foc, i va avisar a Medi Ambient per netejar la zona i reposar els contenidors. Intervingué una dotació de bombers i una unitat de Policia Municipal.

No va ser l’únic foc que afectà contenidors: la matinada de diumenge s’originà un altre al carrer Guadiana. Aquest es va originar gairebé a les 2:00h, i afectà només a un contenidor. Els bombers el van apagar sense més incidències.

Dissabte a la tarda, dos blocs de pisos van patir incendis. A les 15:13h, al carrer Archidona, es produeix un incendi a l’interior d’un habitatge. El foc es va iniciar a l’extractor de fums de la cuina, i els mateixos propietaris el van apagar. Els bombers va realitzar una inspecció i van desconnectar la corrent de l’extractor de fums. Nova ser necessari atendre persones per intoxicació de fum ni per cremades.

Una mica més tard, al carrer Comte Ramon Berenguer, s’originà un altre incendi a un quadre elèctric d’una comunitat de veïns. Va ser a les 19:37h, i no va caldre evacuar l’edifici ni atendre ningú per intoxicació ni cremades. Intervingueren tres dotacions de bombers, una unitat del SEM i una unitat de Policia Municipal.

Per últim, aquesta matinada -a les 1:48h-, a la zona d’horts de la ronda Europa, s’ha originat un incendi en un d’ells. Ha quedat totalment cremat, però els bombers han apagat l’ incendi. Ha intervingut una dotació de bombers i una unitat de Policia Municipal.

Comentaris
To Top