Publicitat
Ciutat

Una branca de grans dimensions cau sobre diversos cotxes per la pluja

Un bomber aixeca la branca caiguda sobre un cotxe a la zona nord / acn

Els Bombers de la Generalitat han atès des de les 12.00 h i fins a les 17.00 h prop de 300 avisos generats per incidències relacionades amb la pluja. Des dels Bombers s'indica que hi ha hagut grans acumulacions d'aigua especialment a l'àmbit metropolità, però afegeixen que la majoria d'incidències s'han resolt per elles mateixes.

Una de les incidències més destacades ha tingut lloc a Sabadell, on una branca de grans dimensions ha caigut sobre diversos cotxes. Els Bombers han hagut de retirar-la. A banda d'això, hi ha hagut acumulacions d'aigua a carrers i embornals embossats, però la majoria, com indicava el cos d'emergències, s'han resolt sols.

Els Bombers han hagut d'actuar a baixos i aparcaments inundats o a incidències de caràcter menor com filtracions a pisos o lavabos que rebufaven. Les acumulacions d'aigua més destacades han tingut lloc en les hores del migdia a la zona metropolitana i a la de les comarques gironines.Protecció Civil de la Generalitat manté l'alerta del Pla Inuncat per les fortes pluges que han caigut a la zona metropolitana i han afectat també zones de Girona, Tarragona i la Catalunya central. S'han arribat a comptabilitzar més de 30 a Sabadell litres per metre quadrat en mitja hora. Les pluges han caigut amb molta intensitat i molt aparat elèctric.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top