Ciutat

Ebri i sense un pneumàtic per la carretera de Terrassa

El punt on es va produir la denúncia / Google Maps

Aquest diumenge a la matinada la Policia Municipal va detenir un home de 61 anys per conduir ebri i sense pneumàtic en una de les rodes del cotxe. La Policia el va aturar a les 06:19h a la carretera de Terrassa amb la Ronda de Ponent i, en fer-li el control d’alcoholèmia, l’home va sobrepassar el límit en donar 0,44 mg/l, quan el màxim permès és de 0,25 mg/l. Els agents van  realitzar una denúncia administrativa per conduir amb una taxa d’alcohol superior a la permesa i van inmobilitzar el vehicle.

En total, aquest cap de setmana passat la Policia va denunciar cinc conductors més per conduir sota els efectes de l’alcohol.

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top