Publicitat
Ciutat

Tres ferits lleus en xocar contra dos cotxes estacionats

El punt on es va produir el xoc / Google Maps

Aquesta mitjanit, a les 00:49 hores, hi ha hagut un accident de trànsit a la cantonada del carrer de Balmes amb el passeig de Gaudí. Un turisme ha xocat contra dos vehicles estacionats i el conductor del cotxe, un home de 24 anys, una dona de 17 i un altre home de 20 anys van resultar ferits lleus. A tots tres els van traslladar al Taulí. Com a conseqüència de l'incident van resultar afectats un senyal de trànsit i la persiana d'un local comercial. Una ambulància del SEM i dues unitats de Policia Municipal van participar en les tasques posteriors al xoc.

Publicitat

D'altra banda, ahir a les 20h es va produir un atropellament al carrer de Goya, 37, on una dona de 38 anys va ser atropellada per un turisme quan creuava el carrer. Una ambulància del SEM va traslladar la dona al Taulí amb pronòstic lleu.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top