Ciutat

Comença la verema: Sabadell espera més producció i de millor qualitat

Sabadell espera més producció i de millor qualitat

Inici de la verema al Parc Agrari / Lluís Franco

La verema ha començat a Sabadell i les previsions són bones, millors que les de l’any passat, tant pel que fa a la quantitat com a la qualitat del vi. La cooperativa L’Olivera, que gestiona les terres del Parc Agrari, ha iniciat la collita dels vins Arraona aquest matí.

La professionalització del mètode ha implicat un augment de la producció d’ampolles que, segons ha explicat un dels responsables de la cooperativa, Íñigo Haughey, s’acostarà a la xifra de les 4.000 ampolles per primera vegada. La producció dels anys 2016 i 2017 van ser de 3.000 i 3.300 ampolles, respectivament. Malgrat l’augment de les pluges, les previsions són optimistes. “Preveiem un 20% o un 30% més que l’any passat”, ha explicat Haughey, que assenyala en tot cas que s’arribaria a les màximes cotes de producció enguany.

Èxit de vendes

El vi de la cooperativa L’Olivera ha tingut una bona sortida al mercat. De fet, s’han esgotat totes les ampolles de la producció del 2016. L’empresa treballa amb persones amb necessitats especials, ja sigui per qüestions d’exclusió social com de discapacitat intel·lectual.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top