Ciutat

Zoom: El barri de Cifuentes

Cifuentes se situa a l’extrem occidental de Sabadell. Malgrat haver experimentat un fort creixement, el barri conserva espais de natura únics a la ciutat. Situat entre Can Rull i Castellarnau, amb l’autovia ben a la vora, Cifuentes és un equilibri entre vida urbana i la naturalesa. Els seus camps agrícoles s’entrellacen amb un paisatge d’habitatges construïts en els temps de l’expansió demogràfica.

Barri d’esperit obrer i de classes populars, guarda algunes curiositats com un nomenclàtor força particular. Noms de filòsofs, poetes, músics i escriptors, des d’Antonio Machado fins a Richard Wagner tenen un lloc reservat a la que és una de les portes d’entrada i sortida de Sabadell.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top