Publicitat
Diners

Fluidra s'adjudica un projecte de renovació d'un centre aquàtic a Indonèsia per 1,4 milions d'euros

Implicarà la construcció d'una piscina olímpica amb tot l'equipament necessari

Fluidra s'ha adjudicat un projecte de renovació d'un centre aquàtic a Indonèsia -l'Aceh Aquatic Center, a la població de Jantho- valorat en prop d'1,4 milions d'euros. Segons ha informat la multinacional catalana aquest divendres en un comunicat, el contracte inclou el disseny i supervisió de les instal·lacions amb la reconstrucció de les piscines del centre que implicarà la construcció d'una piscina olímpica amb tot l'equipament necessari. El centre aquàtic acollirà una competició esportiva en l'àmbit d'Indonèsia -la tretzena edició dels jocs PORA- aquest mes de novembre.

La companyia amb base a Sabadell ha destacat la "important presència" de Fluidra en competicions aquàtiques del continent asiàtic ja que també ha estat l'encarregada d'instal·lar les piscines dels 'Asian Games 2018', també a Indonèsia, i de la dinovena edició dels 'Sukma Games' a Malàisia.

Publicitat

A banda, en el mateix comunicat, l'empresa ha recordat que també es va encarregar del disseny i la construcció de la piscina olímpica dels Jocs Mediterranis de Tarragona 2018. Fluidra es dedica al desenvolupament de serveis i productes innovadors en el mercat de la piscina residencial i comercial a escala global amb operacions en més de 45 països.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top