Ciutat

Enxampen el lladre d’una desena de bancs i seients del carrer

La Policia troba el presumpte individu que ha robat una desena de peces de mobiliari urbà a la zona nord

L'home treia les peces metàl·liques i deixava les fustes / CEDIDA

La Policia Municipal ha identificat aquest matí el presumpte autor del robatori d’una desena de bancs i seients del parc del Nord i de la plaça d’Òscar Romero, al Torrent del Capellà. Des de principis d’aquest mes d’agost s’havia detectat la desaparició del mobiliari i va ser aleshores quan la policia va obrir una investigació.

Aquest mateix matí la policia ha localitzat l’home quan es disposava a vendre les peces metàl·liques dels bancs en un establiment de ferralla, clau conjuntament amb la resta d’empreses de compra i venda de metall per localitzar-lo, segons el cos policial. El modus operandi consistia en arrencar els bancs i seients per poder extreure les peces metàl·liques.

El presumpte lladre és un veí de Sabadell de 53 anys i se li ha imputat un delicte de danys i robatori. Una vegada la Policia Municipal finalitzi les diligències es faran arribar als jutjats.

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top